Što ima novog
Gastro event
Predstavljanje nove linije proizvoda u restoranu „Barbieri's“
Oduvijek su srdela pa tako i svi Mardešićevi proizvodi bili sinonim za zdravu prehranu, međutim s novim proizvodima to je dovedeno do još većeg nivoa. Novi proizvodi poput: „Srdela u marinadi od limuna- bez ulja“, „Srdela u umaku od povrća-bez glutena“, „Srdela s mediteranskim biljem“ i „Srdela u bio-ekstra djevičanskom maslinovom ulju“ apsolutni su hit i primjer savršene kombinacije moderno-tradicionalnog. Višestoljetna tradicija ulova i prerade ribe na Dugom otoku jamči najvišu kvalitetu ovih cijenjenih ribljih otočnih proizvoda, a u to su se i uvjerili brojni ljubitelji vrhunske hrane, foodiji, novinari i poznati Zagrepčani kojih smo ove veljače okupili na predstavljanju naših proizvoda u poznatom zagrebačkom restoranu Barbieri's . Za ovu priliku inovativni riblji meni osmislio je i pripremio chef Mario Bobanović te su gosti imali priliku probati jela poput paštete od srdela s mediteranskim biljem, sashimi od srdela na kremi od avokada, carbonara sa srdelama, quiche od srdela, juha od srdela te još nekoliko jela sve redom spravljenih od Mardešić proizvoda. Oduševljenim gostima podijelili smo prigodne poklone kao sjećanje na početak jedne predivne priče te demonstrirali da su svi novi okusi pa tako i oni već svima dobro znani stari, izvrstan glavni sastojak za pripremu zdravog, a ujedno i kreativnog obroka koji osvaja s okusom i mirisom. Željno iščekujemo novi ovakav gastro event, a ukoliko nam se ne budete mogli pridružiti upravo tu na našem webu dočekati će Vas naš cjeloviti insajderski izvještaj!