Društvena odgovornost

Društvena odgovornost je zasigurno jedan od temelja na kojem počiva tvrtka Mardešić. Kroz cijelu povijest poslovanja vidljivo je jedno iskreno partnerstvo između tvrtke i zajednice. Tvornica Mardešić redovito educira svoje djelatnike i brine o njihovom zadovoljstvu na radnom mjestu, a u skladu sa svojim ekonomskim rastom osigurava i boljitak života široj zajednici Dugog otoka kroz donacije i potpore raznim projektima.


Zaštita okoliša

Tvrtka Mardešić d.o.o. ulaže velike napore kako bi zadovoljila najstrože kriterije sigurnosti kada se govori o čimbenicima koji utječu na okoliš. Pri svakom proizvodnom procesu ponaša se u skladu sa zakonskom regulativom o Zaštiti okoliša. Poslovanje na otoku je dosta specifično zbog ograničenih resursa te se posebice vodi računa o očuvanju voda te smanjivanju količina otpada. Za recikliranje otpada postavljeni su kontejneri za selektivno zbrinjavanje, a za odvoz istih zadužena su ovlaštena poduzeća.


Kontrola kvalitete

Najveća pažnja u poslovanju tvrtke “Mardešić“ pridaje se svježini i porijeklu ribe za pripremu, te kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti gotovih proizvoda. Proizvodi su napravljeni prema recepturama i specifikacijama koje se redovito revidiraju. Unutar tvornice ustrojena je posebna organizacijska jedinica zadužena za kontrolu kvalitete u sklopu koje je dostupan laboratorij s opremom za nadzor svih kritičnih točaka proizvodnje sukladno HACCP sustavu i sustavima kvalitete; od samoga prihvata ribe, kroz cijeli ciklus proizvodnje te otpreme gotovog proizvoda.

Proizvodi tvrtke Mardešić d.o.o. posjeduju HACCP certifikat, IFS certifikat, te BIO certifikat za liniju proizvoda ekološkog podrijetla.

AGG
IFS food

Priznanja

HOP
Hrvatska kvaliteta